HOME PRODUCTS FORUM RESOURCES KIT COMPARISON FREQUENTLY ASKED QUESTIONS  
GALLERY HISTORY VO THEORY SYSTEM MEDIA CONTACT  


Go Back   Forums > Engine Specific Information > International specific information
Register User's Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-28-2011, 03:50 PM
aggysaurus aggysaurus is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: the northeast.
Posts: 3
Default 1996 t444e

wondering if any folks out there have run into any problems specifically related to the 1996 t444e from International. I don't have any experience with this engine, but the fuel bell right before the injector pump looks tricky...
Reply With Quote
  #2  
Old 06-17-2011, 12:53 PM
Mr Jennings Mr Jennings is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Richmond, VA
Posts: 1
Default

Well, we're looking at converting our 1995 T444e (in a Thomas Vista 3600 school bus) this summer, so I guess I'll report back if I have any good info
Reply With Quote
  #3  
Old 02-06-2013, 09:27 AM
patchesnnn patchesnnn is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Default

how's that working out? i have the same and it stalls when i switch over to WVO, not getting enough fuel pressure i guess?
Reply With Quote
Reply

Tags
t444e

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.